default-logo
07
FEB
2024

Intoxicaţia cronică a creierului şi detoxifierea lui

Intoxicaţia cronică a creierului şi detoxifierea lui[1]

Vă prezint un rezumat de la congresul on-line din ianuarie 2024, unde renumitul Dr. Dietrich Klinghardt a vorbit despre intoxicaţia cronică a creierului şi detoxifierea acestuia.

I.Intoxicaţia cronică a creierului

La ora actuală, cauza nr.1 de deces la femei sunt bolile neurodegenerative! De pe locul 20 (în urmă cu 30-40 ani), aceste boli cronice au trecut în fruntea clasamentului. În anul 1947, aceste boli nu erau încă cunoscute! Au rămas pe locul 2 bolile cardio-vasculare, apoi cancer ş.a.  La bărbaţi situaţia este asemănătoare, bolile neurodegenerative fiind printre primele cauze de deces. De ce oare? Se ştie că 80% dintre cauzele bolilor cronice sunt intoxicaţiile cu metale şi alţi poluanţi din mediu, inclusiv poluarea radioactivă.

Studiul realizat în perioada 1995-2015, arată o creştere a frecvenţei acestor boli cronice neurodegenerative cu 663%! Din 2015 până în 2024, procentul probabil s-a dublat. Grav este că nu se arată nici o schimbare în bine. Răspunsul este simplu: nu s-a schimbat nimic în bine în ultimii ani în ceea ce priveşte calitatea mediului (apă, aer, sol). Dimpotrivă, trăim într-un mediu tot mai poluat.

Există o serie de toxine care atacă diverse organe: neurotoxine, imunotoxine, toxine care atacă aparatul cardio-vascular, tubul digestiv, sistemul nervos parasimpatic, etc. În toate cazurile de cancer sunt implicate toxine din mediu! Dacă într-o intoxicaţie cronică a creierului, avem anumite simptome care ne avertizează, nu acelaşi lucru se întâmplă în cancer, când simptomele apari într-o fază tardivă.

O intoxicaţie cronică a creierului distruge calitatea vieţii în modul cel mai degradant. Exemplul cel mai relevant este boala Alzheimer. Cu toate acestea, nu există nicio lege la ora actuală care să oprească sinteza de substanţe toxice şi poluante! În continuare, sistemul nostru nervos este zilnic expus poluanţilor din mediu care îl distrug: metale, ftalaţi, WLAN etc.

Dpdv politic, nici în Germania nu există vreun interes de a reduce substanţele neurotoxice din mediu.

Primele simptome ale demenţei le observă întotdeauna membrii familiei (soţ/soţie/copii), dacă nu le observă bolnavul însuşi. Primele simptome sunt tulburările de memorie. Tinerii nu fac excepţie, dimpotrivă. Există cazuri când vedem tineri cu mari tulburări de memorie şi vedem vârstnici cu o memorie excelentă.

Dintre metalele neurotoxice din mediu, aluminiul este cel mai răspândit. Îl inhalăm din aer sub formă de nanoparticule (Chamtrails). Aluminiu, împreună cu alte metale favorizează înmulţirea virusurilor, a borreliilor şi a paraziţilor, provocând infecţii cronice ale creierului! Ştiaţi că nu există boală Alzheimer fără prezenţa virusurilor herpetice şi a borreliilor în creier? Datorită intoxicaţiei creierului cu aluminiu şi alte toxice, neuronii şi substanţa glială nu mai detoxifică creierul. Se dezvoltă în continuare borreliile, care trăiesc în neuroni (nu se fromează anticorpi împotriva borreliilor, ci doar a neuronilor!) şi distrug creierul. Doar postmortem (studii făcute de Dr. Klinghardt şi alţi medici), sunt depistate borreliile în neuroni. Dar, să nu uităm că aceste infecţii cronice ale creierului cu borrelii se datorează intoxicaţiei cronice cu aluminiu, mercur şi pesticide/glifosat. Evoluţia bolii neurologice cronice depinde de concentraţia agenţilor patogeni din creier. Medicina alopată nu le recunoaşte.

Plăcile de amiloid din boala Alzheimer sunt o structură de apărare a organismului, nicidecum cauza bolii! Aceste plăci conţin borrelii, virusuri herpetice, mycoplasme, etc. pe care le izolează de structurile sănătoase. Cu toate acestea s-au cheltuit miliarde de euro de către industria farmaceutică din Germania, cu aprobarea guvernului german, pentru realizarea unui vaccin anti-amiloid!Desigur că nu s-a rezolvat nimic iar pacienţii au decedat chiar mai devreme. Pentru politicieni a fost o surpriză, nu şi pentru oamenii de ştiinţă.

Membrana hemato-encefalică (MHE) nu mai funcţionează ca o poartă care apără creierul de atacuri toxice de afară:

  • începutul l-au făcut plombele cu amalgam; se ştie că substanţa glială din creier îl detoxifică, dar prezenţa mercurului îi scade funcţia, celulele gliale se intoxică la rândul lor şi nu se mai reface membrana hemato-encefalică,
  • electrosmogul indus de WLAN, din camera noastră unde lucrăm sau locuim, ne deschide MHE în câteva secunde! Telefonul mobil o face în câteva minute! Ne putem apăra în casă de acest electrosmog dar nu şi afară, unde sunt antene G5. Cine a dat aprobarea construirii de maşini fără şofer, care funcţionează cu G5, a realizat o armă criminală pentru om.

 

II.Detoxifierea creierului

Pentru detoxifierea creierului şi a organismului întreg, trebuie eliminate cauzele care au dus la intoxicaţia cronică.

  1. Electrosmogul, provocat de câmpurile electromagnetice emise (WLAN,  telefonie mobilă etc.). Electrosmogul este distructiv pentru creier. Fără eliminarea lui, nu se va putea detoxifia creierul.
  2. Metalele şi materialele plastice din dentiţie (mercur, nichel etc.). Metale precum nichel formează anticorpi în creier. Despre mercur se ştie că este cel mai toxic dintre toate. Materialele dentare plastice au şi ele partea lor de toxicitate şi alergie. Metalele se depun în creier pe care îl distrug. Este necesară eliminarea tuturor metalelor din dentiţie.
  3. Alimentaţia necorespunzătoare. Glutenul trebuie eliminat din alimentaţie. Acesta produce anticorpi şi inflamaţie în creier. Pentru depistarea intoleranţelor alimentare există mai multe teste (IgG4, ALCAT etc.), dar încă nu există unul eficient 100%. Noi folosim testul ART.
  4. Pesticide şi alte substanţe chimice toxice. Glifosat este la ora actuală cel mai răspândit şi cel mai toxic pesticid. Îl asimilăm zilnic din mâncare. Pentru eliminarea lui există mai multe metode, una foarte eficientă fiind folosirea de spălături ionice pe picioare. Dar şi argila, iodul, oţetul de mere, zeolith ş.a. elimină astfel de substanţe.

 

Alte metode de detoxifiere:

  • Zeolit poate elimina aluminiu, dar şi agenţi patogeni, ftalaţi şi toxine liposolubile (din creier)
  • Folosirea uleiului dimineaţa, timp de 15 minute, în care îl ţinem în gură, apoi se scuipă; va extrage toxine liposolubile din salivă
  • Sauna elimină doar toxinele hidrosolubile, nu şi cele liposolubile din creier,
  • Vitamina C elimină plumbul; se administrează oral sau rectal, de 3-4 x/zi; vitamina C lipozomală este mai eficientă.
  • Terapia ortomoleculară. Este singura care poate elimina substanţele toxice din creier!  Coriandru poate elimina mercur din creier. Avem acum coriandru liposomal, foarte eficient pentru toate tipurile de metale. Cu perfuziile cu chelatori chimici precum DMPS ş.a., se elimină metalele din anumite ţesuturi din organism, dar nu şi din creier, fiindcă nu trec bariera hemato-encefalică.

 

Concluzii:

  • nu există destule produse eficiente la ora actuală pentru detoxifierea organismului, în speţă a creierului
  •  un produs bun şi eficient descoperit în urmă cu mai mulţi ani, a fost blocat de către industria farmaceutică […]
  • avem în organism peste 30.000 substanţe toxice, dintre care multe în creier. Câteva sute pot fi scoase cu diverse preparate, dar nu mii sau zeci de mii.

[1] Dr.Dietrich Klinghardt:”Die Entgiftung des Gehirns”, Kongress on-line, Januar 2024 :”Chronisch krank durch Umweltgifte”mit Unkas Gemmeker,

You cannot copy content of this page

error: