default-logo
30
OCT
2023

Ce este DMSO? Partea a 3-a

Tags :
Posted By :
Comments : Off

Scriam în partea a 2-a despre capacitatea soluției DMSO de a pătrunde prin membrana celulelor din piele, din organe, bacteriene, inclusiv prin membrana hematoencefalica. Această capacitate se datorează polaritatii moleculare și a celor 2 grupări metil pe care le conține. În drumul ei prin membranele biologice, DMSO poate transporta și substanțe medicamentoase, în funcție de mărimea și forma moleculelor medicamentoase. În acest fel, DMSO este considerat un solvent și mijloc de transport /Carrier pentru diverse substanțe active. Totodată, DMSO poate transporta prin piele și substanțe nedorite. De aceea folosiți doar recipiente curate, mâini curate, pielea sa fie spălată înainte.

Medicina alopata folosește la ora actuală doar puține preparate cu DMSO, cu rol exclusiv de Carrier, cum ar fi combinația cu Cortizon, pentru a creste efectul și difuzarea mai rapidă a glucocorticoizilor în organism.

Medicina alternativa folosește mai multe combinatii:

– DMSO cu Procaina

-DMSO cu MMS/CDL (ClO2). Este vorba de Clordioxid, o substanța foarte eficientă, cu multe indicații, dar, din păcate, considerata de unii a fi dăunătoare organismului. Spre exemplu când lucram în Bavaria era interzisa (motiv pentru care nu am putut sa o folosesc), nu însă în alte Landuri (la ora actuală nu mai cunosc legislația din Germania). În America este des utilizata. Dr. Klinghardt folosește MMS cu succes de zeci de ani! Poate unii cunoașteți cartea D-nei Dr. med. Oswald “Das MMS Handbuch…”, care cuprinde un capitol despre DMSO și MMS.

– in conferintele lui dr. Fischer (nu și în carte) veți găsi explicații despre modul de preparare al extractelor din plante medicinale cu DMSO. Nu am nici o rețetă, dar cei care locuiesc în Germania sper sa le puteți procura fiindca sunt excelente. DMSO extrage din plante toate substanțele active.

Substanțele cu care poate fi combinat DMSO sunt foarte numeroase.

Întotdeauna (!) DMSO trebuie testat inițial pe piele. Există foarte rare cazuri de alergie la această substanța dar trebuie luat în calcul și acest aspect ca la orice substanța.

DMSO se administrează cu succes și intern, sub forma de picături, injecții și perfuzii. În carte veți găsi toate diluțiile necesare dar tratamentul ar trebui supravegheat de către un medic/terapeut cu experiență.

Afecțiunile în care poate fi administrat DMSO (ca adjuvant in bolile grave sau singur în anumite afecțiuni) sunt numeroase :

– acnee

– alergii

– degenerescenta maculară de bătrânețe, edem macular, cataractă, glaucom, conjunctivite, uveite traumatice

– scleroza laterală amiotrofica

– angina pectorala

– afte

– artrite și artroze

– astm bronsic

– infecții ale căilor respiratorii

– chist Baker

– ruptură de menisc

– tendinite

– hernie de disc

– ADHD

– pancreatite

– cistite

-Borrelioza

– Burnout

– CFS=sindromul oboselii cronice

– colite

– demență

– sdr. Down

– dependenta de alcool și droguri

– tulburări de circulație

– tulburări de vorbire

– epilepsie

– degerături

– pinteni calc., bătături, ciupercă ungh. și alte afecțiuni ale piciorului

– retard psihomotor

– gută

– herpes zoster

– infecții urinare

– faringita

– afecțiuni dermatologice: dermatita atopica, psoriazis, candidoza etc.

– afecțiuni cardiace

– sciatica

– etc.

În ultima parte (a 4-a) va atașez câteva poze și cazuri.

 

Conținutul acestui articol constituie proprietatea autoarei Dr. Christa Todea-Gross și nu poate fi folosit integral sau parțial sub nici o formă fără permisiunea acesteia, în concordanța cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe.

You cannot copy content of this page

error: