default-logo
15
MAR
2013

Tratamentul de detoxifiere de metale grele comporta anumite riscuri si nu trebuie facut decat de catre un medic – Dr. Christa Todea-Gross – 6 februarie 20013

La solicitarea parintilor, dar si ale altor persoane interesate, m-am decis sa aduc cateva lamuriri legate de un tratament, deloc cunoscut in Romania, dar care a starnit deja multe discutii.

Este vorba de detoxiferea de metale grele, respectiv mercur, plumb, cadmiu, aluminiu, etc., pentru tratarea bolilor neurologice la copil si adult (nu este vorba de o simpla detoxifiere, cum se crede, si nici de un simplu tratament antioxidant).

Tratamentul a fost initiat de catre Dr. med. Dietrich Klinghardt, de origine germana, care locuieste din anul 1980 in SUA. Este neurolog de profesie si renumit pentru tratarea si vindecarea in special a autismului (la debut mai ales, in primii 4 ani de viata) si a Borreliozei dar trateaza cu acelasi succes si alte afectiuni neurologice cronice, nevindecabile cu un tratament naturist: boala Alzheimer, boala Parkinson, ALS (scleroza laterala amiotrofica), SM (scleroza multipla), etc.

Desi pare un tratament foarte simplu la prima vedere, el comporta anumite riscuri, motiv pentru care nu recomand niciodata o autotratatie, ci o supraveghere foarte atenta din partea unui medic pe tot parcursul tratamentului care poate dura intre 6 saptamani si luni de zile.

Este motivul pentru care nu fac public acest tratament nici in carte si nici in articolele mele, dar, oricine il poate afla de pe Internet, in limba germana sau engleza. Nu este de cele mai multe ori suficient sa adminsitrezi cele trei substante, respectiv Chlorella, Tinctura de Leurda si Tinctura de Coriandru, ci este nevoie de multe alte preparate: Glutation, Micro-Silica, Rizol-Gamma, etc., toate fiind produse care nu se gasesc la noi in tara si sunt foarte scumpe. Efectele secundare care pot apare (in special la adult, tratamentul fiind mult mai bine suportat de catre copii), nu sunt date de tratamentul in sine, ci de mercurul care se elimina. Doze crescute de Coriandru pot provoca mari variatii ale Tensiunii arteriale, pana la lipotimii, dar si blocaje renale. Dozele se schimba mereu pe parcursul tratamentului, in functie de simptome, analize, etc.

Intentionez sa invit in cursul acestui an, medici din srainatate, cu competenta in asemenea tratamente, care sa tina cursuri pentru doritori, in special pentru medici.

Dr. Christa Todea-Gross,
6 februarie 20013, Cluj-Napoca

About the Author

Leave a Reply

*

You cannot copy content of this page

error: